TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor team De Barnte in Twello ?

24 uur per week
Locatie: Twello

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De locatie betreft een Beschermd Wonen locatie van in totaal 22 cliënten in Twello, waarbij we streven naar middelenvrij wonen van alcohol en (soft)drugs. Je hebt affiniteit met deze doelgroep en beschikt over voldoende communicatieve vaardigheden zoals motiverende gespreksvoering. Je draait operationeel mee in het dienstenpatroon en coördineert daarnaast de zorg rond de cliënten.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 3 februari a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met André Stoop, teamleider, telefoonnummer 06-24735311 n/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op maandag 10 februari a.s. in de ochtend.

Functiebeschrijving Begeleider A