TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Begeleider A voor BW locatie Buiten de Veste in Brummen ?

24 uur per week (zwangerschapsvervanging tot 1 september 2020)
Locatie: Brummen

De functie

Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

De locatie
Het team is verantwoordelijk voor de zorg van cliënten die verdeeld wonen in 3 groepshuizen: 2 huizen met ieder 6 BW cliënten en 1 huis met 3 BW cliënten. Het is een locatie Intensief, waarbij algemene psychiatrie met een LVG doelgroep en aardig wat toekomstige WLZ clienten. Er is veel sprake van een leer/ leefklimaat door groepsmomenten. Op dezelfde locatie is een IBW team werkzaam, een ambulant team en is er een Ontmoet&co (dagbesteding en inloop).

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd HBO diploma en 2-3 jaar werkervaring, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.


Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. €1.898,- / max. € 3.229,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 15 maart a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Kimm Elijzen, begeleider A, telefoonnummer 0628236615 en/of kijk op www.riwis.nl.

De selectiegesprekken vinden plaats op 17 maart a.s. in de middag.

Functiebeschrijving Begeleider A