TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Ambulant gezinsbegeleider in Apeldoorn ?

32 uur gemiddeld per week
Locatie: Apeldoorn

De functie

Als betrokken gezinsbegeleider werk je vanuit een ambulant team met een complexe cliëntengroep. Jij ondersteunt meerdere zelfstandig wonende gezinnen. Kijkend naar wat er nodig is begeleid je het gezin bij alle levensgebieden en leg je nadruk op de rol van de ouders en opvoeding. Met jouw begeleiding kunnen gezinnen grip en regie over hun levens krijgen.

Het team waarin je werkt begeleidt cliënten in hun samenwerkingen met verschillende instanties. Daarom is het belangrijk dat je actief je rol invult, lijntjes uit kunt zetten voor de verschillende gezinnen en contacten kun onderhouden met naastbetrokkenen en partijen waarmee je samenwerkt. Ook heb je al ervaring met een complexe cliëntengroep.    

De begeleider A heeft een coördinerende functie binnen de casus. Als begeleider A regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten in samenspraak met cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Ben jij de betrokken ambulante begeleider A die we zoeken?

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een zorggerelateerd diploma HBO, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een arbeidsovereenkomst voor onbepaalde tijd;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG FWG 45 (min. € 1.955,- / max. € 3.326,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Je bent in bezit van SKJ registratie (of een lopende aanvraag hiervan).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 29 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Harriët Prins, teamleider, telefoonnummer 0628465951 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider A