TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe Adviseur Vastgoed en Huisvesting in Apeldoorn ?

32 - 36 uur gemiddeld per week (vaste uren)
Locatie: Apeldoorn

Riwis werkt hard aan verdere professionalisering van de facilitaire dienstverlening. Vanuit deze ontwikkeling is er binnen het Vastgoed team behoefte ontstaan aan versterking. Ben jij een adviseur die energie krijgt van uitdagingen en tegelijk reguliere processen in goede banen kunt leiden, lees dan verder en reageer direct!

Je gaat je bezighouden met het optimaliseren van vastgoed gerelateerde bedrijfsprocessen en zorgt voor servicegerichte oplossingen. We zoeken een collega die verder kijkt dan de procedures, die de ontwikkelingen binnen Riwis op waarde kan schatten en de organisatie verder helpt bij de ingezette koers.

De vastgoedportefeuille van Riwis bestaat uit ca 75 woon- en kantoorlocaties in Apeldoorn en omgeving. Bij Riwis wonen ongeveer 500 bewoners op intramurale en extramurale basis. De zorgteams van Riwis zijn op onze woonlocaties verantwoordelijk voor de dagelijkse gang van zaken. Team vastgoed heeft daarbij een faciliterende rol voor alle vastgoed- en huisvestingsgerelateerde zaken.

De functie
Het strategisch vastgoedbeleid is het kader voor onze vastgoedportefeuille. Als adviseur Vastgoed en Huisvesting mag je met de volgende belangrijke verantwoordelijkheden aan de slag:

 • Je hebt een actieve betrokkenheid bij de ingezette transformatie van de portefeuille en neemt deel aan interne werkgroepen (zoals bijv. inrichting, verhuizing, ICT/domotica/telefonie, etc) en je kunt hiervoor de relatie leggen richting externe partijen.
 • Je zorgt dat de woon- en kantoorlocaties van Riwis technisch in voldoende conditie blijven en de gebouwveiligheid van locaties op orde is volgens wet- en regelgeving (bijv. legionella en brandveiligheid).
 • Samen met jouw teamleider zet je een nieuwe ketensamenwerking met een contractpartij op, waarmee de uitvoering van de MJOP wordt gewaarborgd.
 • Je ondersteunt de zorgteams bij het voeren van een adequate integrale bedrijfsvoering op het gebied van vastgoed per locatie, vooral in uitvoering van huur technische en contractuele zaken. Dit proces doe je natuurlijk in samenwerking en afstemming met collega’s binnen het team vastgoed.

Wij vragen
Je hebt een duidelijke visie op het speelveld waarin je actief bent en zorgt dat je kennis up-to-date is. Je bent analytisch, proactief en resultaatgericht. We verwachten dat je gericht bent op de samenwerking met het primaire proces en dat je gedreven bent om onze collega’s te ontzorgen en toegevoegde waarde te leveren in deze processen.

 • Je hebt aantoonbaar HBO werk- en denkniveau en een aantal jaren relevante werkervaring;
 • Je kunt makkelijk schakelen tussen strategisch en tactisch denken en operationeel handelen;
 • Je hebt een sterke focus op de klant, maar verliest daarbij de bedrijfsvoering aspecten en kosten niet uit het oog;
 • Je hebt kennis van verhuur en (bouw)technisch beheer en bent bekend met wet- en regelgeving op het gebied van (zorg)vastgoed (onderhoud en verhuur);
 • Je bent in staat om Riwis adequaat te vertegenwoordigen bij de diverse partners met betrekking tot vastgoed, zoals de woningcorporaties en ontwikkelaars;
 • Je hebt ervaring op het gebied vastgoed en huisvesting. Een netwerk in de zorg of vastgoed is een pré.

Wij bieden

 • Een uitdagende en zelfstandige functie die je verder zelf kunt ontwikkelen;
 • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is als Adviseur C ingedeeld in FWG 50 (min. € 2.689,- / max. € 3.678,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
 • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is;
 • Een arbeidsovereenkomst voor bepaalde tijd (1 jaar, een optie tot verlenging is bespreekbaar).

Overig

 • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
 • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
 • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG).

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 2 april a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Warner Planje, teamleider, telefoonnummer 06-24735789 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving Adviseur C