TwitterFacebookLinkedIn

Menu

Ben jij onze nieuwe coördinerend begeleider voor team Brummen/Eerbeek?

21 - 24 uur per week (uren zijn bespreekbaar)
Voor bepaalde tijd in verband met ziektevervanging

De functie

Als coördinerend begeleider (begeleider A) regisseer en coördineer je de zorg en begeleiding van cliënten. Je biedt begeleiding bij wonen, werken en welzijn om de cliënten zo zelfstandig mogelijk te laten functioneren. Je bent in staat om jouw collega’s zorginhoudelijk te coachen. Je  hebt een actieve rol in het onderhouden van contacten met naastbetrokkenen en externe samenwerkingspartners.

Brummen/Eerbeek is een pittige doelgroep, waar veel uitdaging in zit en waarbij veel samengewerkt wordt met collega's. Daarnaast wordt gevraagd om tijdelijk ook een ander team te ondersteunen.

Is deze functie jou op het lijf geschreven en beschik je over een relevante HBO opleiding, dan nodigen wij jou van harte uit om te solliciteren.

Wij bieden

  • Een uitdagende en zelfstandige functie;
  • Salaris en arbeidsvoorwaarden conform de CAO GGZ. De functie is ingedeeld in FWG 45 (min. € 1.843,- / max. € 3.135,- bruto per maand bij fulltime dienstverband);
  • Een cultuur waarin medewerkers zich verantwoordelijk voelen voor de dienstverlening aan de cliënten, staan voor geloof in eigen kunnen en collega’s aanspreken als dat nodig is.

Overig

  • Voor deze vacature wordt zowel intern als extern geworven;
  • Het opvragen van referenties kan deel uitmaken van de selectieprocedure;
  • Aanstelling is onder voorbehoud van een Verklaring Omtrent het Gedrag (VOG);
  • Riwis waardeert diversiteit. Wij hechten niet aan leeftijd, sekse, kleur of geaardheid. Bij ons tellen alleen kwaliteiten.

Ben je enthousiast? Reageer dan vóór 8 februari a.s. via de button 'Solliciteren'.

Wil je meer informatie? Neem dan contact op met Carolina van Polen, teamleider, telefoonnummer  06 - 20814982 en/of kijk op www.riwis.nl.

Functiebeschrijving begeleider A