Leren en werken

werken en leren bij Riwis

Wil jij leren in de praktijk en tegelijkertijd een verschil maken? Bij Riwis Zorg & Welzijn streven we naar hoge kwaliteit van zorg en zijn we regelmatig op zoek naar gemotiveerde mbo (BOL/BBL) en hbo (duaal) leerlingen. Of je nu interesse hebt in de geestelijke gezondheidszorg (GGZ), ouderenzorg (VVT), of onze ondersteunende diensten, er zijn volop mogelijkheden voor jou. Bij ons leer je niet alleen, maar draag je ook bij aan onze organisatie. Zo ontstaat een win-win situatie!

Alle stagevacatures op een rij

Klik op een van de knoppen om onze stagevacatures te bekijken:

Begeleiding goed geregeld

Tijdens je stage krijg je begeleiding van ervaren praktijkopleiders: twee voor de VVT en één voor de GGZ en ondersteunende diensten, zoals HR, ICT of Communicatie. Je wordt begeleid door een gecertificeerde werkbegeleider, en naarmate je meer leert, werk je steeds zelfstandiger. Ook na je diploma zijn er mogelijkheden om je verder te ontwikkelen bij Riwis.

Contact

Heb je vragen? Neem contact op met:

 

Erkend leerbedrijf

Wij zijn een erkend leerbedrijf volgens de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB). Dit betekent dat we voldoen aan alle eisen voor een goede praktijkopleiding.

Erkende opleidingen

Bekijk welke opleidingen erkend zijn door de S-BB

Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL)

Wil je werken en leren combineren? Bij Riwis Zorg & Welzijn kun je via de BBL-route aan de slag in de VVT of GGZ. Je werkt bij ons en volgt daarnaast theorielessen op een ROC, meestal één dag per week. Beschikbare opleidingen zijn:

  • Verzorgende IG (niveau 3) – Duur: 2 jaar
  • Maatschappelijke Zorg (niveau 4) – Duur: 2 jaar

Hoe ziet je BBL-opleiding binnen Riwis Zorg & Welzijn eruit?

Beroeps Opleidende Leerweg (BOL) en hbo voltijd

We bieden ook stageplaatsen voor mbo- en hbo-studenten die een voltijdopleiding volgen. Dit betekent leren op school gecombineerd met korte stages om praktijkervaring op te doen.

Verbrede leerpaden 2.0

Naast onze eigen leerplekken werken we samen met Gelre Ziekenhuis, De Passerel, Atlant en Zorggroep Apeldoorn. Zo kun je ook bij andere zorginstellingen stage lopen en je kennis verbreden. Lees meer in de gids “Verbrede leerpaden 2.0

Kom bij ons leren en ontdek de mogelijkheden!

Op de hoogte blijven van de nieuwste vacatures

Schijf je in en ontvang passende vacatures in je mailbox.

Inschrijven voor jobalert